Mad-monk.com

Uutiset, Arvostelut, trailerit ja wikit

Yli 100 intialaista toimitusjohtajaa vierailee Davosissa 50. WEF-kokouksessa

Julkaistu: 10. marraskuuta 2019 19:10:13

Yli 100 intialaista toimitusjohtajaa, useita poliittisia johtajia ja valikoituja Bollywood-tähtiä, mukaan lukien Deepika Padukone, on tammikuussa Sveitsin hiihtokeskuksessa Davosissa WEF: n vuosikokouksen 50. vuosipäivää varten keskustelemaan siitä, mitä on tehtävä siitä, että siitä tehdään ”yhtenäinen ja kestävä maailma”. , liiketoimintastandardin mukaan.

Maailman rikasten ja voimakkaiden vuotuisen jamboreen odotetaan olevan vieläkin suurempi asia tällä kertaa, koska se olisi 50-vuotisjuhlavuosi ja on merkkejä siitä, että useita maailman parhaita johtajia saattaa olla läsnä.

Vaikka julkinen henkilöhakemisto julkaistaan ​​lähempänä huippukokousta, joka toimitetaan 20. – 24. Tammikuuta 2020, on spekuloitu, että Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ja Venäjän presidentti Vladimir Putin voivat olla siellä, kun molemmat ohittivat viime vuoden. Davos.

Genevessä toimiva WEF on valinnut teemavaiheen ’sidosryhmät yhteenkuuluvaan ja kestävään maailmaan’ vuoden 2020 vuosikokoukseen, joka kokoaa yhteen 3000 maailman johtajaa.

WEF: n mukaan vuoden 2020 kokouksen tavoitteena on antaa konkreettiset merkitykset sidosryhmien kapitalismille, auttaa hallituksia ja kansainvälisiä instituutioita seuraamaan Pariisin sopimuksen ja kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamista ja helpottaa keskusteluja teknologiasta ja kaupan hallinnosta.

Intiasta rekisteröityjä ovat teollisuuden johtajat Gautam Adani, Mukesh Ambani, Rahul ja Saniv Bajaj, Kumar Mangalam Birla, Tata Groupin N Chandrasekaran, Sajjan Jindal, Uday Kotak, SBI: n Rajnish Kumar, Anand Mahindra, Sunil Mittal, Ravi Ruia, Pawan Munjal, Nandan Nilekani ja Salil Parekh Infosysista, Ajay Piramal, Rishad Premji, Ajay Singh, Pirojsha Godrej ja Tulsi Tanti.

Elokuvatähti Deepika Padukone on myös rekisteröity Live Love Laugh -säätiön perustajaksi. Sen tarkoituksena on vähentää leimautumista, levittää tietoisuutta ja muuttaa tapaa, jolla ihmiset näkevät mielenterveyttä.

Säätiö on auttanut luomaan alustan, jossa ihmiset etsivät apua itselleen tai rakkailleen, löytävät kattavan tiedon, ovat yhteydessä ammattilaisten kanssa ja löytävät lohtua tietäen, että he eivät ole yksin taistelussaan erityisesti stressin, ahdistuksen ja masennuksen kanssa.

Muiden intialaisten elokuvateollisuuden edustajien joukossa Shahrukh Khan ja Karan Johar ovat olleet Davosissa WEF: n vuosikokouksissa viime vuosina.

Globaalien yritysjohtajien joukossa odotetaan osallistuvan Dellin Michael Dellin, JP Morganin James Dimonin, Deloitte’s Punit Renjenin, IBM: n Ginni Rometty, Facebookin Sheryl Sandbergin, Nokian Rajiv Suri ja UBS: n Axel Weberin.

WEF: n perustaja ja toimitusjohtaja Klaus Schwab on sanonut, että ihmiset kapinoivat taloudellista ”eliittiä” vastaan, jonka heidän mielestään ovat pettäneet heidät, ja pyrkimykset pitää ilmaston lämpeneminen rajoitettuna 1,5 ° C: seen ovat vaarallisesti lyhyitä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *