Mad-monk.com

Uutiset, Arvostelut, trailerit ja wikit

Työskentely demokratian palauttamiseksi: Fakhrul

Julkaistu: 22. marraskuuta 2019 17:19:32

BNP: n pääsihteeri Mirza Fakhrul Islam Alamgir totesi perjantaina, että nykyinen hallitus on huonompi kuin aikaisemmat autokraattiset hallitukset. Ne pyrkivät yhdistämään ihmisiä palauttamaan demokratian ja vapauttamaan puheenjohtajansa Khaleda Zian joukkoliikkeen kautta, raportoi UNB.

”Monet ihmiset sanovat, että nykyinen hallitus on itsevaltainen. Mutta se on itse asiassa autokraation isä … autokraateilla on vähimmäistaso. Ershad oli autokraatti, mutta tilanne ei ollut hänen hallintonsa aikana nykyisen kaltainen. Ayub Khan oli diktaattori, mutta tilanne ei ollut huonoin kuin nykyinen tuolloin ”, hän sanoi.

BNP: n johtaja puhui keskustelussa edelleen: ”Kyseessä on fasistinen hallitus, jossa yksi henkilö on kaiken kaikkiaan, kukaan muu ei voi sanoa. Yritämme yhdistää ihmisiä. Luomme joukkoliikkeen kaikkien ihmisten yhtenäisillä ponnisteluilla, riippumatta heidän puolueestaan ​​ja mielipiteistään, Khaleda Zian ja demokratian vapauttamiseksi. ”

Jatiyatabadi Swechchasebak Dal järjesti ohjelman korkeimman oikeuden palkki auditoriossa pitäen BNP: n puheenjohtajana toimivan Tarique Rahmanin 54. syntymäpäivää.

Fakhrul kertoi uskovansa, että nykyinen hallitus syrjäytetään pian, koska fasismi ei voi kestää pitkään.

Hän kehotti BNP: n johtajia ja aktivisteja yhtymään unohtamatta kaikki heidän keskuudessaan syntyneet sekaannukset ja väärinkäsitykset saadakseen valtavan voiman demokratian ”palauttamiseksi”, joka syrjäyttää nykyisen hallituksen.

BNP: n johtaja väitti, että heidän puolueensa puheenjohtaja Khaleda Zia lähetettiin vankilaan vain maan ja demokratian puolustamisen puolesta.

Hän väitti, että vaikka ministerit ja parlamentin jäsenet saavat takuita, kun heidät on tuomittu Khaledan kaltaisissa tapauksissa, hänelle ei myönnetä takuita poliittisista syistä.

Fakhrul vertasi hallitusta huomattavan dramaturgin Selim Al Deenin draaman ”Muntasir Fantasy” päähenkilöön, koska se syö maan kaikki maat.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *