Mad-monk.com

Uutiset, Arvostelut, trailerit ja wikit

Pääministeri hakee suurempia Arabiemiirikuntien investointeja Bangladeshiin

Julkaistu: 18. marraskuuta 2019 11:43:21 | Päivitetty: 21. marraskuuta 2019 10:44:32

Pääministeri Sheikh Hasina haki sunnuntaina Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien sekä julkisia että yksityisiä investointeja suurempina potentiaalisilla aloilla, kuten RMG, IT, maatalous ja erityiset talousvyöhykkeet Bangladeshissa maan molemminpuolisen kaupan hyödyksi.

”Hallituksemme on tehnyt aloitteita houkutella ulkomaisia ​​investointeja talousvyöhykkeillemme, erityisille talousvyöhykkeillemme ja korkean teknologian puistoihimme”, hän sanoi tämän puhuessaan Bangladeshin suurlähetystön kunniaksi järjestämään illallisvastaanottoon Abu Dhabin Shangri-La -hotellissa.

Sheikh Hasina kertoi, että Bangladeshin talousvyöhykkeen viranomaiset tarjoavat yhden luukun palveluita sijoittajille yli 100 infrastruktuuriin liittyvään ja hyödylliseen palveluun.

Hän totesi, että Bangladesh tarjosi liberaalimpaa sijoituspolitiikkaa Etelä-Aasiassa, hän sanoi, että Arabiemiirikuntien sijoittajat saattavat investoida valmiisiin vaatetuksiin, infrastruktuurin rakentamiseen, rakennuksiin, viestintään, energiaan, tietotekniikkaan, laivanrakennukseen, matkailuinfrastruktuuriin, kevyeen tekniikkaan, teollisuuspuistoihin ja logistiikkakeskukseen Bangladeshissa. .

Ulkoministeri AK Abdul Momen puhui myös tilaisuudessa, kun Bangladeshin suurlähettiläs Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa (Arabiemiirikunnat) Muhammad Imran piti tervehdyspuheen, BSS raportoi.

Muiden yrittäjien joukossa olivat läsnä RELAM Investment -säätiön puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Sultan Al Rashed Lootah, Emirate Islami Bankin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Hesham Abdullah Al Qassim sekä Malabar Gold Shamlal Ahamedin toimitusjohtaja (kansainväliset toiminnot).

Sheikh Hasina totesi ulkomaisten sijoitusten suojaamispolitiikan täsmentäen: ”Siihen sisältyy ulkomaisten sijoitusten suojaaminen lailla; antelias veroloma; koneiden tuontitullit; rajoittamaton poistumispolitiikka; osingon ja pääoman palauttaminen kokonaan maasta poistumisen yhteydessä, muutamia mainitakseni. ”

Maatalouden ja argopohjaisten tuotteiden vienti on yksi tärkeimmistä vientiämme valmiiden vaatteiden jälkeen, hän sanoi ja lisäsi: ”Olemme tyytyväisiä Yhdistyneiden arabiemiirikuntien yrittäjiin investoimaan Bangladeshin maatalouden ja elintarvikkeiden jalostusalaan.”

Hän totesi, että Bangladeshin ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien välillä on valtava keskinäisen kaupan ja sijoitusmahdollisuuksien ohella mahdollisuuksia keskinäiseen yhteistyöhön, hän sanoi: ”Olemme tunnistaneet monia potentiaalisia aloja hyödylliselle yhteistyölle Bangladeshin ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien välillä sekä julkisella että yksityisellä sektorilla.

Pääministeri toivoi, että Bangladeshin investointikehitysviranomaisen (BIDA) ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien talouskehitysviranomaisen, Bangladeshin talousvyöhykkeen viranomaisten (BEZA) ja Emirates-talousalueen viranomaisten välinen tiivis yhteistyö tulee olemaan tärkeässä roolissa liiketoiminnan ja investointien edistämisessä Bangladeshin ja Yhdysvaltojen välillä. UAE.

Hän totesi, että Bangladeshin ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien keskinäinen kauppa kasvaa tasaisesti, hän sanoi: ”Uskon, että kahdenvälistä kauppaa voidaan monipuolistaa ja tehostaa edelleen molemminpuolisten ponnistelujemme avulla.”

”Bangladeshin ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien suhteet ovat kehittyneet huomattavasti viime aikoina ja saavuttaneet uuden korkeuden. Suhteet ovat monipuolisia ja monipuolisia, jotka laajentuvat jatkuvasti monilla alueilla ”, hän lisäsi.

Pääministeri kehotti myös Yhdistyneitä arabiemiirikuntia tuomaan Bangladeshin tavaroita sanomalla: ”Yhdistyneet arabiemiirikunnat voivat tuoda kilpailukykyisin hinnoin Bangladeshin tuotteita, kuten lääkkeitä, juutti- ja juutitavaroita, keraamisia tuotteita, nahkaa, elintarvikkeita, muovitavaroita, neuleita, pakastettuja ruokia, tekstiilejä ja kodin tuotteita tekstiili-, maatalous- ja tekniikkatuotteet. ”

Hän muistutti vierailustaan ​​Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin tämän vuoden helmikuussa, kun Bangladeshin ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien välillä allekirjoitettiin sopimuksia sataman perustamisesta, teollisuuspuistosta, voimalaitosten ja nesteytetyn maakaasun terminaalin perustamisesta, nesteytetyn maakaasun toimittamisesta ja investoinneista talousvyöhykkeille.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *