Mad-monk.com

Uutiset, Arvostelut, trailerit ja wikit

Kauppapankkien päälliköt saivat harjoittaa listattujen osakkeiden myyntiä ja ostamista

FE-raportti | Julkaistu: 22. marraskuuta 2019 12:22:30

Arvopaperimarkkinavalvoja on antanut kauppapankkien päälliköille mahdollisuuden myydä ja ostaa pörssiyhtiöiden osakkeita.

Bangladeshin arvopaperi- ja pörssikomissio (BSEC) teki päätöksen torstaina kokouksessa, joka pidettiin BSEC: n toimistossa.

BSEC: n päätöksen mukaan kauppapankkien toimitusjohtajilla tai toimitusjohtajilla ei ole nyt mitään estettä harjoittaa pörssiyhtiöiden osakkeiden myyntiä.

Mutta he eivät saa ostaa niiden yritysten osakkeita, joiden listautumisannit (alkuperäinen julkinen tarjous) olivat heidän hallinnassaan.

BSEC: n toimitusjohtaja Mohammad Saifur Rahman sanoi, että sääntelijä on tehnyt päätöksen poistaa erot välitysyritysten ja kauppapankkien päälliköiden välillä.

Hän sanoi, että kauppapankkien päälliköiden osakekaupan harjoittaminen oli keskeytetty pitkään, kun taas välitysyritysten päälliköt saavat tällaisen mahdollisuuden.

”Siksi BSEC on palauttanut kauppapankkien toimitusjohtajien tai toimitusjohtajien mahdollisuudet”, sanoi Rahman.

Arvopaperimarkkinaviranomainen on palauttanut kaupparyhmien päälliköiden osakekaupan laajuuden tekemällä joitain muutoksia arvopaperi- ja pörssikomission (kauppiaspankkiiri ja salkunhoitaja) sääntöihin, 1996.

Arvopaperimarkkinavalvoja määräsi kokouksessa myös Al-Haj Textile Millsin johtajalle 5,0 miljoonan Tk: n suuruisen sakon osakkeiden myynnistä ilman ennakkoilmoitusta.

Torstaina pidetyssä kokouksessa arvopaperimarkkinavalvoja peruutti aikaisemman päätöksensä Al-Haj Textile Millsin osakekaupan toteuttamisesta spot-markkinoilla.

Seurauksena on, että Al-Haj Textile Millsillä ei ole enää esteitä harjoittaa kauppoja pörssien emolevyssä.

BSEC on määrännyt 5,0 miljoonan Tk: n suuruisen rangaistuksen Al-Haj Textile Millsin johtajalle Shamsul Hudalle huomattavan määrän osakkeiden myynnistä ilman pakollista ennakkoilmoitusta.

Arvopaperimarkkinavalvoja on myös määrännyt 0,5 miljoonan Tk: n suuruisen sakon ANF-rahastoyhtiölle, joka on DSE TREC: n haltija, koska se helpotti Shamsul Hudaa myymään osakkeita ilman ilmoitusta.

Shamsul Huda on myös ANF-hallintayhtiön toimitusjohtaja.

[email protected]

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *