Mad-monk.com

Uutiset, Arvostelut, trailerit ja wikit

Goldman kohtaa koettimen sen jälkeen, kun yrittäjä tappoi Apple Card -algoritmin tweeteissä

Julkaistu: 10. marraskuuta 2019 15:44:20

Koetin Goldman Sachs Group Inc: n luottokorttikäytäntöihin on aloitettu sen jälkeen, kun tekniikkayrittäjän tweetit väittivät sukupuoleen perustuvaa syrjintää uusissa Apple Inc -korttialgoritmeissa, joita käytetään luottorajojen määrittämiseen.

Torstaina alkavasta Twitter-viestisarjasta David Heinemeier Hansson ryösti Apple-korttia vastaan ​​antamalla hänelle 20-kertainen luottolimiitti, jonka hänen vaimonsa sai, Bloomberg kertoi lauantaina Reutersin mukaan.

Hansson, joka on web-sovelluskehyksen luoja Ruby on Rails, ei paljastanut itselleen tai vaimolleen mitään erityisiä tuloihin liittyviä tietoja, mutta sanoi, että he tekivät yhteiset veroilmoitukset ja että hänen vaimonsa luotto-pistemäärä oli parempi, kertomuksessa todettiin. . New Yorkin finanssipalveluiden osasto vahvisti tutkimuksen olevan käynnissä.

Goldman Sachsin edustaja Andrew Williams kieltäytyi kommentoimasta, oliko Hansson ottanut yhteyttä Goldmaniin Twitterissä esiin tuotujen huolenaiheiden vuoksi, koska pankki ei keskustele asioista, joihin yksittäiset asiakkaat osallistuvat julkisesti.

Elokuussa markkinoille tuotu Apple Card on Goldmanin ensimmäinen luottokortti. Wall Street -sijoituspankki on tarjonnut kuluttajille lisää tuotteita, mukaan lukien henkilökohtaiset lainat ja säästötilit Marcus-verkkopankkansa kautta.

Rahoituspalveluiden osasto ”suorittaa tutkimuksen selvittääkseen, onko New Yorkin lakia rikottu, ja varmistaa, että kaikkia kuluttajia kohdellaan tasa-arvoisesti sukupuolesta riippumatta”, yksikön tiedottaja kertoi Reutersille lausunnossaan.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *