Mad-monk.com

Uutiset, Arvostelut, trailerit ja wikit

BNP nostaa tärkeiden tuotteiden hinnankorotuksen

Julkaistu: 21. marraskuuta 2019 15:23:28

BNP: n pysyvän komitean jäsen Moudud Ahmed nähtiin tässä päivättömässä tiedostokuvassa
BNP: n vanhempi johtaja Moudud Ahmed kritisoi hallitusta välttämättömien tuotteiden, mukaan lukien sipulin, hintojen noususta, sanoi, että maassa on vallitseva vuoden 1974 kaltainen sosioekonominen tilanne.

”Bangladeshin ihmiset ovat vihaisia ​​sipulikriisin vuoksi. Hallituksella, joka ei pysty takaamaan välttämättömän esineen, kuten sipulin, toimittamista, ei ole moraalista oikeutta olla vallassa ”, hän sanoi.

Puhuessaan du’a mahfilista Moudud sanoi, että sipulin jälkeen on syntynyt suolaongelmia, kun taas riisin hinnat jatkoivat nousua aiheuttaen ihmisille kärsimyksiä, raportoi UNB.

”74: n kohtaukset näkyvät silmissäni edelleen. Maassa oli ollut sosioekonomista vakautta vuonna 74. Nyt kuulen saman jäljennöksen siitä ”, hän huomautti.

BNP järjesti ohjelman puolueen Nayapaltan-keskustoimistossa juhlaen puheenjohtajansa Tarique Rahmanin 55. syntymäpäivää.

BNP: n pysyvän komitean jäsen Moudud kehotti hallitusta lopettamaan heti toimintansa kaikilla rintamilla tai luopumisen.

”Tämä on korkea aika erota ja ryhtyä toimenpiteisiin oikeudenmukaisten ja uskottavien vaalien järjestämiseksi, jotta ihmiset voivat antaa äänensä vapaasti ilman pelkoa ja pelottelua ja siten he voivat perustaa valitsemansa edustavan hallituksen”, BNP: n johtaja lisätty.

Tai muuten, hän varoitti, ihmiset pakottavat hallituksen lopettamaan ja hyväksymään perustelut vaatimuksensa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *